Sundhed og Livsglæde

E-mail: mettegraae@sundhedoglivsglæde.dk

Hvad er Sundhedsrådgivning?

Sundhedsrådgivning er dels for dig der synes du er lidt for træt og mangler energi i hverdagen. Måske har du for mange (syge)dage, hvor du ikke føler dig på toppen. Det er også for dig der har (kroniske) smerter i eksempelvis led og muskler eller måske mave/tarmsymptomer, som læger og øvrige sundhedsvæsen ikke kan forklare, eller gøre noget ved. Mennesker med div. autoimmune sygdomme samt alle vores livsstilssygdomme mv. kan også  have stor glæde af sundhedsrådgivning. Og endelig dig, der blot rigtig gerne vil sikre dig et langt og godt liv, hvor de sidste år af dit liv også har høj livskvalitet.

Ved at tage hånd om dit helbred i dag, og begynde en livsstilsændring (som ikke er kedelig vel at mærke!) kan du nemlig gøre rigtig meget for, at dit livs efterår også bliver værd at leve, uden alt for mange tunge sygedage. 

Som Umahro certificeret sundhedsrådgiver har jeg en holistisk og helhedsorienteret tilgang til behandlingen, og har således fokus på det hele menneske. Når jeg skal rådgive dig om sundhed, er det vigtigt at kigge hele vejen rundt, og forsøge at identificere alle de parametre, der kan have indflydelse på din sundhed og livsglæde/livskvalitet. Jeg arbejder derfor bl.a. udfra de såkaldte K.R.A.M.S.S faktorer (Kost, Rygning, Alkohol, Motion, Søvn og Stress).

Derudover kigger og vurderer jeg meget gerne på eventuelle andre undersøgelser, herunder bl.a. blodprøver mv. du har fået foretaget. Det kan også være jeg foreslår nogle supplerende blodprøver eller lign. der måske vil kunne kaste endnu mere lys over din tilstand.