Sundhed og Livsglæde

E-mail: mettegraae@sundhedoglivsglæde.dk

Hvem er jeg?

Jeg hedder Mette Graae Petersen, og jeg har arbejdet med sundhed, gennem mit fag som kiropraktor igennem de sidste godt 20 år. Jeg brænder for at hjælpe alle de mennesker jeg møder, og har altid lagt vægt på det holistiske perspektiv - at se på det hele menneske. Gennem årene har jeg mødt mange mennesker, der dels kæmpede med manglende livskvalitet generelt. Dette kunne være i form af eksempelvis uforklarlige smerter, træthed og søvnproblemer, stress, livsstilssygdomme, hormonelle problemer mv. i hverdagen, eller som måske bare ikke fik det helt så godt som jeg håbede og forventede med min behandling. Jeg tænkte gennem flere år, at det måtte der da kunne findes en løsning på. 

Løsningen fandt jeg da jeg hørte om uddannelsen til lægeeksamineret sundhedsrådgiver ved Umahro Cadogan. Mange kender ham fra de populære TV2 programmer: "Kan man spise sig rask", som han lavede for nogle år siden, sammen med læge Pia Norup. Her så man hvordan folk med alt fra forskellige hudlidelser, mave-tarmproblemmatikker, diverse livsstilssygdomme mv. spiste sig (sammen med forskellige andre tiltag) til langt bedre sundhed og velvære.

Jeg tog uddannelsen i 2021, og har ikke fortrudt et sekund. Her fik jeg virkelig en bred balast, i form af dybdegående viden om sundhed på flere planer. Jeg fik samtidig underbygget meget af den viden om bl.a. vitaminer, mineraler og kosttilskud mv. som jeg gennem årene har opbygget en vis erfaring med - nu fik jeg blot baggrunden for det. Umahro er et yderst videbegærligt menneske, der glædeligt deler ud af sin viden. Dette kommer mig heldigvis fortsat til gode, da jeg også fremover deltager i løbende efteruddannelse, således at min viden altid kan holdes opdateret.